Stikkord: Leseadgang 

Tilgang Visma Business

Sist endret 2019-09-05
Stem her
  -  

Spørsmål

Er det mulighet i Visma Business og gi en bruker kun rettigheter til å se, men ikke gjøre noen endringer/føre bilag, fakturere osv.?

 

   

 


Svar

Opprette egen adgangsgruppe

Marker adgangsgruppen | høyreklikk| behandling|tabelladgang|markere alle rader|trykke Insett,Endre,Slette

Det skal da legge seg følgende symbol foran tabellene (+=-)

Knytt brukeren til denne adgangsgruppen.