Slette klient!

Sist endret 2017-01-10
Stem her
  -  

Spørsmål

Hvordan kan man slette en klient som ble lagt inn feil for så å kunne legge klienten inn på ny. Det er ikke gjort noen føringer i klienten.

 


Svar

Antar dette gjelder Visma Business
Sletting av en klient gjøres på motsatt måte av å opprette klienter.
Her varierer det på hvem som Driftsoperatøren har gitt tilgang til dette, men den som har tilgang til å opprette vil normalt også ha tilgang til å slette.
Sletting skjer ved å gå inn på ctrl+O (ole), Tabeller, Felles, Bedrifter, Bedrifter. Marker aktuell linje med bedriften og trykk Delete. Svar ja på kontrollspørsmålene. Lagre til slutt.